Kompanitë shkurtojnë reklamat në Twitter

Raportet e reja tregojnë se shumë reklamues të mëdhenj në Twitter kanë shkurtuar reklamat e tyre në platformën sociale.

Sipas përfundimeve 30 reklamuesit më të mëdhenj në kompani shkurtuan reklamat e tyre rreth 42% të vlerës përgjatë nëntorit dhe dhjetorit.

Këto vlerësime vijnë bazuar në teknologjinë që gjurmon reklamat në platformën sociale.

Në mesin e firmave që kanë ndërprerë bashkëpunimin mbi reklamat në platformë është edhe Coca-Cola.

Megjithatë kompani të tilla si Apple dhe Pepsi zgjodhën të investonin më tepër në reklamat e tyre në platformë.

Sipas “The Information” të ardhurat e përgjithshme të kompanisë Twitter ranë me rreth 35% në tremujorin e katërt.

*TiboNews