Euro me revansh ndaj Lekut

Euro po shënon një rritje të fortë në kursin e këmbimit me Lekun gjatë ditëve të para të vitit 2023.

Sipas kursit zyrtar të bankës së Shqipërisë, Euro u këmbye të enjten me 116.09 lekë, në rritje me 1.55 pikë krahasuar me të mërkurën dhe me 1.86 pikë krahasuar me fundin e vitit 2022.

*Tibo News