Ç’armatoset Kanadaja, ndalohet shitja e armëve

Kryeministri kanadez njoftoi një ngrirje të shitjeve dhe transferimeve të armëve. Ngrirja e shitjes së pistoletës, ndalon shitjet, blerjet dhe transferimet e tjera të armëve të dorës ndërmjet individëve.

Për më tepër, asnjë pistoletë e huaj nuk mund të sillet në vend nga jashtë.