Bordi vendos çmimet e reja për naftën, benzinën e gazin

Bordi i Transparencës njofton për ulje të çmimit të shitjes së naftës me katër lekë për litër.

Me 4 lekë u vendos kësaj herë shtenjtohet benzina, teksa gazi ka mbetur në po të njëjtin nivel tregtimi.

Ministria e Financave dhe Ekonomisë njofton se duke filluar nga kjo e mërkurë, nafta do të tregtohet me një çmim tavan prej 232 lekë për litër, nga 236 që u vendos një ditë më parë.

Benzina është shtrenjtuar dhe tashmë në pikat e karburanteve në vend do të shitet me 212 lekë për litër.

Ndërkohë gazi do të vijojë të shitet me 74 lekë për litër.

*Tibo News