BE, ndihmë Shqipërisë 80 mln euro

Nga Tirana presidentja e Komisionit Europian Ursula von der Leyen tregoi se edhe Shqipëria është përfituese e një pakete mbështetëse financiare të BE në përballimin e krizës energjetike.

Kryeministri Edi Rama saktësoi te taksa e jashtëzakonshme do të aplikohet vetëm për tre prodhuesit më të mëdhenj të energjisë në vend dhe jo Hec-et.

Gjatë qëndrimit disa orësh në Tiranë zonja Ursula von der Leyenu prit edhe nga presidenti republikës Bajram Begaj.

*Tibo News