A po tërhiqet Jim Carrey nga aktrimi?

Jim Carrey ka thënë se do të tërhiqet nga aktrimi pas filmit të tij të ri, “Sonic the Hedgehog 2”.

Aktori në vazhdim ka riprodhuar rolin e Robotnikut të keq dhe gjatë promovimit të tij ka shprehur dëshirën që të largohet nga profesioni.

“Epo, unë po tërhiqem,” ka thënë ai.

Aktori më pas tha kjo varet, duke u shprehur “Nëse engjëjt sjellin një lloj skenari që është shkruar me bojë ari që më thotë se do të jetë vërtet e rëndësishme që njerëzit ta shohin, unë mund të vazhdoj rrugën, por po bëj një pushim.”

Duke shpjeguar arsyetimin e daljes në pension të tij të mundshëm, Carrey tha: “Më pëlqen shumë jeta ime e qetë. Unë kam bërë mjaft.”

Carrey ka bërë pushime të gjata nga rolet kryesore të aktrimit në të kaluarën. Roli i tij në filmin e parë “Sonic the Hedgehog në 2020” ishte roli i tij i parë madhor që nga vazhdimi “Dumb and Dumber”, i cili u publikua në 2014.

Sidoqoftë, në atë kohë, ai pati role në filmat më të vegjël “The Bad Batch” dhe “Dark Crimes” si dhe në serialet “Showtime Kidding”.

Rolet e tjera të tij përfshijnë “The Truman Show”, “The Mask”, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” dhe “Batman Forever”.

Carrey është shprehur edhe për ngjarjen në Oscars 2022 duke thënë se Will Smith duhet të ishte arrestuar pas goditjes së Chris Rock.