Image Alt

Donald Trump Tag

Katërmbëdhjetë nga 15 kutitë e gjetura nga pasuria e ish-presidentit Donald Trump në Florida në fillim të këtij viti përmbanin dokumente të klasifikuara, shumë prej tyre sekrete, të përziera me gazeta të ndryshme, revista dhe korrespondencë personale, sipas një deklarate

Ish-presidenti amerikan Donald Trump u kthye në Uashington të martën për herë të parë që nga largimi i tij i diskutueshëm nga Shtëpia e Bardhë në vitin 2021, duke mbajtur një fjalim fushate dhe duke shprehur mundësinë e kërkimit të