Image Alt

Horoskop Tag

Ka disa njerëz që janë më flirtues se të tjerët. Për mirë apo për keq, duket se shenja e horoskopit ndikon në këtë ‘aftësi’ të tyre. Në veçanti janë katër shenja që e kanë më të lehtë të flirtojnë dhe

Një partner që të përshtatet është gjëja më e rëndësishme në një lidhje të suksesshme. Disa e preferojnë partnerin më dominant, të tjerë luftojnë për ‘barazinë’ e famshme, ndërsa të tjerë preferokjnë të jenë dominuesit. Në Zodiak, tre shenja konsiderohen