Shenjat e horoskopit që plakjen e marrin ‘me sportivitet’, për disa arsye

Vitet kalojnë dhe të gjithë i vëmë re ndryshimet më te dukshme në aspektin fizik. Fillojnë të shfaqen më shumë rrudha, flokë më të dobët dhe më shumë thinja. Por në fakt të gjithë e përjetojnë ndryshe këtë proces që duhet ta pranojmë, është i vështirë.  Megjithatë disa shenja të horoskopit e marrin më qetë ndryshimin sepse për ta ka më shumë rëndësi ‘the state of mind’.

1-Ujori

Ujorët kujdesen shumë për trupin dhe mendjen e tyre, më shumë sesa mirëqenia dhe gjendja financiare. Kjo bën që ata  të mos shpenzojnë shumë per trajtime dhe ndjekje të dietave të shëndetshme, duke ia lënë gjithçka në dorë procesit natyror të plakjes. Ujorët mendojnë se asgjë nuk mund të ndalë plakjen dhe janë shumë okej me këtë gjë. Për ujorin qetësia shpirtërore është gjithçka.

2- Peshqit

Peshqit njihen për bukurinë e tyre të jashtme. Janë të kujdesshëm edhe pse gjatë jetës abuzojnë me të dalurit natën vonë, verën dhe duhanin. Por nëse ka diçka të re për të provuar si një trajtim anti-rrudhë ata janë të parët. Janë të vetëdijshëm që me kalimin e moshës fillon procesi i plakjes. Por gjithsesi ata përpiqen të qëndrojnë të rinj me kujdesin që tregojnë për lëkurën dhe janë të lumtur për këtë.

3-Shigjetari

Shigjetarët preferojnë gjërat elegante dhe të shtrenjta. Në fjalorin e tyre nuk ekziston fjala moderim. Mbrojnë filozofinë që kush dëshiron të jetojë duhet ta bëjë atë me 100% edhe nëse kjo do të thotë të heqësh dorë nga disa gjëra. Mënyra e jetesës i bën ata të plaken më shpejt, por kjo gjë për ta nuk ka rëndësi, pasi ata nuk mendojnë për pamjen e jashtme sesa të argëtohen me gjithçka që munden dhe këtu nuk përfshihen trajtimet.

2-Dashi

Ata të shenjës së dashit duket se nuk aken kurrë. Kjo për shkak të gjeneve të mira dhe disiplinës që kanë në të ushqyer. Pavarësisht se rrudhat nuk shmangen me kimin e kohës. Ata mundohen të ushqehen mirë, të pinë sa më shumë unë e ndërkohë ndihëm të qetë dhe modestë me veten e tyre. E rëndësishme për ta është që të kalojnë sa më mirë dhe të kënaqen me njerëzit që kanë përreth.