Zyrtarë të Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe Kadastrës pezullohen nga detyra

Një zyrtar i Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe dy zyrtarë të Kadastrës Shtetërore janë pezulluar nga detyra, të hënën.Hetimi është bërë nga Prokuroria e Tiranës për falsifikim dokumentesh pas kallëzimit të një qytetari. Zyrtarët janë Lediana bardhi, Rajmonda Dashi, Thanas Leka dhe Dario Vasili.