Zgjerim marrëdhëniesh mes Rusisë dhe Koresë së Veriut

Rusia zotohet se do të zgjerojë marrëdhëniet me Korenë e Veriut.

Vladimir Putin në një letër dërguar Kim Jong Un theksoi se zhvillimi i marrëdhënieve do të ishte në interes të të dy vendeve.

Kim deklaroi se miqësia midis të dy kombeve ishte krijuar në Luftën e Dytë Botërore me fitoren ndaj Japonisë, e cila do të forcohet më shumë.