Zelensky thirrje OSBE-së: Përdorni të gjitha mundësitë për të ushtruar presion ndaj Rusisë për të ndaluar luftën

Presidenti Zelensky tha se është e nevojshme të përdoren të gjitha mundësitë kombëtare dhe ndërkombëtare për të ushtruar presion mbi shtetin terrorist për të ndalur listën e muajve të luftës dhe për të filluar numërimin e viteve të paqes. Presidenti shprehu mirënjohje për kryesinë parimore të Asamblesë për punën e ndërgjegjshme për të izoluar Rusinë.

Ai bëri thirrje që ky parim dhe integritet të shtrihet edhe në arkitekturën procedurale të Kuvendit dhe të OSBE-së në përgjithësi.