Zbulohen e-mail-et e spiunit rus, konfirmon lajmet për sëmundjet e Putinit

Vladimir Putin  “ka Parkinson dhe kancer në pankreasit”, janë këto të dhënat e fundit që dalin nga e-mail-eve nga një burim i inteligjencës ruse të aksesuar nga “Sun”.

Sipas botimit të gazetës britanike, kwto dokumente duket se konfirmojnë disa probleme të rënda shëndetësore të liderit 70-vjeçar.