YouTube shton një opsion të ri për moderimin e përmbajtjes

YouTube ka njoftuar se opsioni më i ri në YouTube Search Insights do të jetë i disponueshëm për të gjithë krijuesit dhe markat deri në fund të këtij muaji.

Ky mjet i ri u parashikua si një veçori eksperimentale, kur u prezantua në nëntor 2021.

Mundësia e kërkimit në YouTube do t’i ndihmojnë krijuesit të hulumtojnë se çfarë kërkojnë përdoruesit e YouTube dhe shikuesit në kanalin e tyre.

Si funksionon YouTube Search Insights dhe sa është i rëndësishëm për krijuesit?

YouTube Search Insights tregon të dhënat e krijuesve dhe markave bazuar në kërkimet në të gjithë YouTube.

Madje u tregon atyre kërkimet e bëra nga shikuesit e kanaleve të tyre përkatëse.

Ky mjet synon të ndihmojë markat dhe krijuesit duke i informuar ata se çfarë po kërkojnë përdoruesit e YouTube, si mund të përmirësojnë planifikimin e përmbajtjes së tyre dhe duke u siguruar që videot që ata krijojnë janë të përshtatshme për audiencën e tyre.

Si të gjeni opsionin YouTube Search Insights?

Për të gjetur YouTube Search Insights, përdoruesit duhet të vizitojnë YouTube Studio.

Pasi klikoni në Analytics dhe njohuritë e kërkimit do të jenë të disponueshme nën skedën e kërkimit.