Will Smith ironizon polemikën e shuplakës në TikTok

Në një video të postuar në aplikacionin e mediave sociale, Smith dukej se bënte shaka në lidhje me polemikat që ai shkaktoi në ceremoninë e vitit 2022, në të cilën ai u hodh në skenë dhe goditi komedianin Chris Rock, i cili bëri një shaka me gruan e Smithit, Jada Pinkett-Smith.

Videoja TikTok e Smith, e cila ka mbi 1.5 milion shikime, tregon aktorin që dëgjon me shumë vëmendje përdoruesin e TikTok @missmoneyworking në një video tjetër duke shpjeguar se objektet e pajetë mund t’ju tregojnë se çfarë mendojnë për ju.

“Tingëllon çmenduri, por do të ndryshojë jetën tuaj dhe duke ndryshuar jetën tuaj, dua të them se do ta bëjë jetën tuaj shumë më interesante dhe argëtuese,” thotë një TikToker tjetër. “A e dini se mund të zgjidhni ndonjë objekt, ta shikoni dhe ta pyesni se çfarë mendon për ju? Kështu, për shembull, mund të merrni një stilolaps dhe ta pyesni se si ju sheh ose çfarë mendon për ju, dhe ju do të keni një përgjigje në mendjen tuaj nga intuita juaj. Ju mund të pyesni makinën tuaj se çfarë mendon për ju. Mund të kërkoni edhe para se çfarë mendon për ju.”

Smith, me një vështrim kuizues, më pas merr trofeun e tij “Oscar” dhe e drejton nga kamera me një pamje të çuditshme.

Në korrik 2022, Smith publikoi një video në YouTube të titulluar “Ishte një minutë” duke adresuar disa nga pyetjet e zakonshme që njerëzit bënin pas shuplakës, duke përfshirë arsyen pse ai nuk i kërkoi falje Rock-ut gjatë fjalimit të pranimit.