WhatsApp sjell veçori për përdoruesit e biznesit

WhatsApp po punon për një përditësim të ri që do t’i lejojë përdoruesit të riemërtojnë pajisjet e lidhura.

Mund të lidhni deri në katër pajisje me një llogari WhatsApp. Mund të ketë vështirësi për të kujtuar se cilat janë ato pajisje nëse janë përdorur në të kaluarën.

Prandaj, mesazhet e menjëhershme në pronësi të Meta-s po planifikon të prezantojë këtë veçori të riemërtimit për ta zgjidhur këtë.

Por, kjo veçori e re do të jetë e disponueshme vetëm për mbajtësit e llogarive të biznesit, si për Android ashtu edhe për iOS.

“WhatsApp Premium, një plan opsional abonimi për të ofruar veçori shtesë për llogaritë e biznesit, do të jetë në gjendje të lidhë dhe emërojë deri në 10 pajisje në të njëjtën llogari WhatsApp.

Ai tha, “Tani jemi në gjendje të riemërtojmë pajisjet e lidhura: kjo është e mundur menjëherë pas lidhjes së një pajisjeje të re me llogarinë tonë WhatsApp, ose gjithashtu mund ta riemërtoni më vonë duke hapur Cilësimet WhatsApp > Pajisjet e Lidhura > Pajisja > Emri.

Mundësia për të caktuar një emër të personalizuar për pajisjet tona të lidhura është një mjet tjetër biznesi për të ndihmuar bizneset të kuptojnë se kujt i përket pajisja.

Kur zgjidhni një emër të personalizuar për një pajisje të lidhur, ai është privat kështu që klientët tuaj nuk do të mund ta shohin atë.