“Welcome 2 WOW” REHAU Window Solutions realizon përvojë unike dhe spektakolare në Erlangen

REHAU Window Solutions paraqet një koncept unik me World of Windows (WOW) 2022 dhe kështu siguron një shkëmbim efektiv me tregun në një platformë ngjarjesh spektakolare dhe në një kornizë të sigurt. WOW 2022 do të zhvillohet në Erlangen, nga data 19 prill deri më 15 korrik 2022.

REHAU Window Solutions fokusohet gjithmonë në afërsinë dhe shkëmbimin efektiv me partnerët e saj, edhe në kushte sfiduese: Mirë se vini në World of Windows 2022! Mirësevini 2 WOW! Një nga shumë pikat kryesore do të jetë prezantimi i zhvillimit të mëtejshëm të GENEO RAU-FIPRO-X, i cili pritet me padurim në industrinë e dritareve.

“Siguria dhe shëndeti janë gjithmonë në ballë për ne si një ofrues sistemi i orientuar vazhdimisht ndaj partnerëve dhe punonjësve tanë. Në mjedisin e sigurt dhe në të njëjtën kohë spektakolar të World of Windows 2022, ne po krijojmë një koncept hibrid dhe po kombinojmë dixhitalin. me botën analoge Rezultati është një mjedis tërheqës dhe frymëzues për zgjidhje individuale nga REHAU Window Solutions për partnerët tanë në mbarë botën,” thotë Carsten Heuer, CEO i REHAU Window Solutions.

WOW 2022: Hapësirë ​​për dialog dhe ndërveprim në një botë të përhershme eksperience në 600 metra katrorë

WOW 2022 në sitin Erlangen është një përgjigje bindëse ndaj nevojave në rritje të tregjeve për komunikim, dialog dhe inovacion. Krijon hapësirë ​​për ndërveprim në një botë të përhershme eksperience në 600 metra katrorë. Kështu, REHAU Window Solutions po zhvillon vazhdimisht çmimin (Çmimi i Markës Gjermane 2021) WOW dhe plotëson idenë e përvojës dixhitale me një hapësirë ​​qendrore analoge dhe në të njëjtën kohë të sigurt për të përballuar zgjidhjet e ofruesit të sistemit.

“Partnerët e REHAU Window Solutions do të përfitojnë nga WOW 2022 përmes takimeve të personalizuara me zgjidhje inovative në fushat e biznesit të profilit, produkteve inteligjente, shërbimeve dixhitale dhe qëndrueshmërisë praktike – në gjuhën përkatëse kombëtare dhe me një ekspert personal si person kontakti. ” thotë Peter Kotzur, Drejtor i Marketingut.

REHAU Window Solutions 2022: përgjigje të suksesshme për tregjet ndaj megatendencave globale si qëndrueshmëria, dixhitalizimi ose urbanizimi.

“REHAU Window Solutions përqendrohet gjithmonë në suksesin e të gjithë partnerëve të saj dhe shkëmbimin efikas me tregun. Ekipi ynë i motivuar punon në këtë çdo ditë me përkushtim të plotë. Veçanërisht në vitin 2022 që vendos trende, ne po prezantojmë gjithashtu shumë inovative si zgjidhje holistike. Ato u ofrojnë tregjeve përgjigje të suksesshme ndaj megatendencave globale si qëndrueshmëria, dixhitalizimi dhe urbanizimi. Së bashku me të gjithë industrinë e dritareve, ne presim me padurim WOW 2022, ku do të vazhdojmë të shkruajmë GENEO RAU-FIPRO-X histori suksesi së bashku. Plotësisht në kuptimin e partnerëve tanë dhe për opsionet e reja në të ardhmen: “Krijo ndryshim. Rrite biznesin””, thotë Heuer.

Divizioni REHAU Industries WINDOW SOLUTIONS rishpik dritaret dhe dyert çdo ditë. Për një jetë më të mirë. Qasja e tij unike e riciklimit EcoPuls qëndron për një koncept të pakrahasueshëm të qëndrueshmërisë brenda industrisë. REHAU WINDOW SOLUTIONS, si një pionier dhe drejtues i zgjidhjeve të qëndrueshme të industrisë, është eksperti kryesor për zgjidhjet e sistemit holistik përgjatë gjithë zinxhirit të vlerës: Windows. Rishpikur për jetën moderne.

Grupi REHAU realizon një qarkullim vjetor prej më shumë se katër miliardë eurosh me zgjidhje të bazuara në polimer. Ai kombinon REHAU Industries me Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC dhe REHAU Automotive si kompani të forta nën një çati. REHAU Industries është një kompani e pavarur dhe kombinon divizionet Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions dhe Industrial Solutions. Më shumë se 20,000 punonjës në mbi 190 vende në mbarë botën punojnë së bashku për të përmirësuar vazhdimisht jetën përmes përdorimit të teknologjive inovative dhe të qëndrueshme për sektorët e ndërtimit, dritareve, mobiljeve dhe industrial.