Vlera e tregut të kriptove bie me 2/3 në 6 muaj

Një përplasje e një prej kriptomonedhave më të qëndrueshme ka shkaktuar tronditje në komunitetin e përdoruesve të saj.

Terra Luna humbi 99% të vlerës së saj duke trembur investitorët dhe duke i bërë tregjet e kriptove të bien.

I gjithë tregu i kriptovalutave tani vlen rreth 1.12 trilion dollarë, vetëm një e treta e vlerës së tij gjashtë muaj më parë.

Sipas ekspertëve të monedhave virtuale, kjo gjendje është thjeshtë një ‘flluskë e madhe që ishte gati prej kohësh të plaste’.