Vjen reagimi i parë i Ramës pas zgjedhjeve

Kryeministri i vendit Edi Rama ka reaguar për herë të parë pas përfundimit të procesit të votit. Në rrjetet sociale ai ka postuar një foto me disa llogari të tij, ku 50 bashki do të jenë të fituara nga Partia Socialiste dhe 11 bashki dotë jenë të fituara nga
Partia Demokratike. Mbetet për t’u parë nëse parashikimet e kreut të qeverisë do të dalin të vërteta.