Viti i sukseseve, Taylor Swift edhe me një libër komik

Duket se viti 2023 ka qenë një vit me shumë fat për Taylor Swift pasi sukseset e saj nuk kanë të mbaruar. Pas koncerteve të shumta muzikore dhe filmit, tashmë duket se fansat mund të mësojmë shumë më shumë, edhe për jetën personale të Taylor Swift, thjesht përmes librit të ri komik, autobiografik të saj.

Këngëtarja vlerësohet si një nga figurat e personazhet më të plotësuara e më me influencë në botë, në një kategori fushash ku përfshin biznesmenë, aktivistë, politikanë e gazetarë.

Libri komik, 22 faqesh, nxjerr në pah disa karakteristika të Sëift, që edhe fansat më besnikë të saj nuk i dinë. Swift meriton shumë më shumë sesa thjesht një libër komik, shkruan autori Eric Eskuivel.

Libri del në shitje më 13 dhjetor.