Viti i ri 2024 troket në Shqipëri

Viti i Ri troket edhe në Shqipëri! Fishekzjarret në sheshet kryesore të të gjitha qyteteve lajmërojnë se 2024 erdhi në tryezat e të gjithë shqiptarëve.

Ndërsa akrepat shënojnë 00:00, ndahemi kështu nga një vit, dhe ‘i çelim’ dyert një viti të ri, me urimet për më shumë mbarësi, begati e shëndet për të gjithë shqiptarët!