Tibo Vox: Viti 2023 do të jetë…

Viti i Ri 2022 ka trokitur dhe gjithsecili ka pritshmëri për të.

“Tibo News” gjen rastin për t’ju uruar një vit sa më të mbarë ndërkohë që ndan me ju përgjigjet mbi pritshmëritë e qytetarëve për këtë vit, ndërkohë që festonin në Sheshin Skënderbej.