Video/ Vajza që tërhoqi turistët në fundin e botës, Marjana Koçeku në podcast me Ramën

Marjana Koçeku la Italinë për të investuar në agroturizëm pranë Drinit në Shqipëri. Ajo ishte e ftuara në podcastin e kryeministrit Edi Rama, “Flasim”.

Marjana rrëfeu se ka qenë studente ekselente e Shkencave Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, ndërsa rrëfeuse çfarë e shtyu që të rikthehej për të hapur bujtinën që njihet me emrin “Neomalësorja”.