Video/ Djali pilot surprizon nënën që ndodhet në avion

Kemi një pasagjer special në bord!

Ky ishte mesazhi zanor në një avion dhe shumë prej pasagjerëve të pranishëm nuk e kishin idenë se pse.

Por në fakt prapa fshihet një histori shumë më prekëse. Në fakt piloti iu drejtua nënës së tij të moshuar, e cila në të kaluarën ka qenë vetë stjuardesë shumë vite më parë, për një linjë ajrore tashmë të zhdukur në emër, Capital Arlines, e cila tashmë është përfaqësuese United Airlines. Shihni videon emocionuese të nënës teksa dëgjon mesazhin.

*Tibo News