Victoria Beckham nuk ka vetëm një unazë fejese, por 15 të tilla

Victoria dhe David Beckham u martuan më 4 korrik 1999. Por dashuria e tyre filloi shumë përpara kësaj dhe vazhdon të jetë një nga çiftet më ikonë të Hollivudit. Një retrospektivë e dashurisë së tyre është bërë edhe në dokumentarin e ri të Netflix me titull Backham i cili shpalos karrierën e ish-yllit të fushave.Një nga momentet më të përfolura në fillimet e lidhjes së tyre ishte kur Victoria Beckham u shfaq me gurin e vetëm në gishta. David Beckham i propozoi asaj në janar 1998.Megjithatë, burimet thonë se stilistja dhe ish-anëtarja e Spice Girls ka një koleksion të tërë unazash fejese që arrijnë në 15. Me kalimin e viteve ajo ka konfirmuar termin ‘Posh’ duke rritur vazhdimisht koleksionin e saj të gurëve teke.

Unaza prej tre karatësh që Davidi i dha asaj në vitin 1998 nuk i qëndroi shumë në gishta. Ajo u pasua nga një unazë diamanti që gjithashtu nuk i qëndroi në gishta për më shumë se 6 muaj.Në vitin 2013 koleksionit të saj iu shtua një unazë smeraldi. Në vitin 2014, në ditëlindjen e saj të 30-të, David Beckham i dhuroi asaj një tjetër në ngjyrë rozë. Në vitin 2005 bleu edhe dy të tjera, në vitin 2007 rriti me një koleksionin e saj dhe e njëjta gjë ndodhi në 2008 dhe 2009 dhe numri vazhdoi të rritej. Blerja e saj e fundit në koleksion u shtua në vitin 2018.