Vazhdojnë protestat për zhdukjen e dyshes Phillips dhe Pereira në Brazil

Vazhdojnë protestat masive për dyshen e raportuesve Phillips dhe Pereira të cilët u zhdukën më shumë se një javë më parë në Brazilin e largët pranë kufirit me Kolumbinë dhe Perunë.

Një organizatë, e cila ka nisur një kërkim pa ndërprerje, zbuloi gjurmët e ekspertit indigjen dhe gazetarit britanik dhe tha se zona e kërkimit ishte zvogëluar.

Policia federale braziliane tha se pritet të përfundojë këtë javë analiza mjeko-ligjore e një kampioni gjaku të mbledhur nga varka e një njeriu që dyshohet se është përfshirë në zhdukjen e tyre.