Vaksinim anti Covid edhe në qendrat shëndetësore verore

Në një kohë kur në vend qarkullojnë variantet e reja të Omicron, për të rritur mbulesën vaksinale, në qendrat shëndetësore verore do të kryhet vaksinimi i popullatës.

Deri tani në Shqipëri është imunizuar përmes vaksinimit anti-Covid 50 % e popullsisë.

Ndërsa autoritetet shëndetësore dhe komiteti i imunizimit po diskutojnë edhe vaksinimin e fëmijëve mbi 5 vjeç.

*Tibo News