AlbanianEnglish

Tibo-Vox: Urimet e shqiptarëve për Vitin e Ri

Muajin e fundit të vitit, Tirana mban një tjetër lloj atmosfere, ku qytetarë të shumtë dalin të festojnë këtë periudhë.

Tibo News gjeti mundësinë për të pyetur mbi ato ç’ka kishin kaluar njerëzit në vitin që po lëmë pas dhe për pritshmëritë që kanë në vitin që po na vjen.

Padyshim nuk mund të mungonin as urimet e tyre, ku të gjithë e shpresojnë që ky vit që po na vjen të jetë edhe më i mbarë.

“Ja si o bo Tirana! Kam qenë dhe n’Angli unë, s’ka ndryshim Anglia”

 

You don't have permission to register