Ultimatum 100 ditor për policinë e shtetit

Ultimatum 100 ditor për policinë e shtetit.

Drejtuesi Muhamet Rrumbullaku zhvilloi disa takime me strukturat e drejtorive vendore të policisë së disa qyteteve.

Ai ka theksuar se ndryshimin e vizionit për një qasje ndryshe ndaj komunitetit dhe në luftë ndaj krimit, me qëllim vendosjen e një standardi të ri për metodologjinë e punës së strukturave të Policisë së Shtetit, e ka mision dhe sfidë personale dhe kjo kërkesë llogarie nga ana e tij do të jetë e njëjtë deri ditën e fundit që do jetë në këtë detyrë

*Tibo News