Ulet çmimi i naftës në vend

Kriza botërore e rritjes se çmimeve të karburantit dhe të produkteve të tjera ka prekur prej ditësh dhe Shqipërinë. Por ditën e sotme pati një stabilizim të tregjeve ndërkombëtare, duke bërë kështu që çmimi i naftës në vendin tonë të pësojë një rënie duke shkuar në 223 lekë për litër.

Edhe pse vijon të mbetet shqetësues abuzimi nga pika të shumta të karburanitit në vend të cilatë vijonë të kenë çmime të ndryshme të naftës, përveç gazit që nuk ndryshon. Ndërkaq, Diezel shitet me 223 lekë dhe Benzina 95: 223 lekë.