Udhëtimet rrugore më të nënvlerësuara në botë

Udhëtimet tashmë nuk pengohen nga pandemia e Covid. Dhe duket se është koha perfekte për të eksploruar një vend të ri, me ndalesa të ndryshme gjatë rrugës.  Route 66 në SHBA apo North Coast 500 në Skoci janë disa nga rrugët më të njohura, por një studim i ri ka zbuluar se disa udhëtime në disa rrugë të veçanta janë nënvlerësuar, kur në fakt të japin një pamje mahnitëse.

Studimi i Confused.com ka renditur 10 nga rrugët më pak të njohura dhe të nënvlerësuara që duhet të shtohen patjetër në listën e turistëve.

Vendi i parë është Rruga Bregdetare Causeway në Irlandën e Veriut – me më shumë se 98% vlerësime pozitive në Tripadvisor, por vetëm 23,700 kërkime në internet vitin e kaluar.

1-

2-Route des Crêtes, France

3-Foothills Parkway, USA

4-Lamar Valley, USA

5-Trail Ridge Road, USA

6-Beartooth Highway, USA

7-Route Napoléon, France

8-San Juan Skyway, USA

9-Needles Highway, USA

10-Great St Bernard Pass, Italy

*Tibo News.