Twitter padit Elon Musk për prishjen e marrëveshjes

Twitter ka paditur Elon Musk, duke kërkuar kështu detyrimin e përfundimit për blerjen e platformës së rrjetit social me 44 miliardë dollarë.   Beteja ligjore ka filluar mes dy palëve, Musk dhe Twitter dhe shkak është bërë kreu ekzekutiv i … Continue reading Twitter padit Elon Musk për prishjen e marrëveshjes