AlbanianEnglish

Trump kërkon kthimin e dokumenteve

Trump kërkon që t’i kthehen dokumentet e sekuestruara nga FBI në rezidencën e tij.

Sipas Trump, agjentët kanë sekuestruar dokumente, të cilat me vetëdije nuk duhet t’i kishin marrë.

Në sekuestrim ishin materiale të privilegjuara “avokat-klient”, si dhe materiale “ekzekutive”.

Agjentët morën 11 grupe dokumentesh, duke përfshirë disa materiale brenda në dosje që mund të shkaktonin dëme “jashtëzakonisht të rënda” në sigurinë kombëtare të SHBA.

You don't have permission to register