Trendi që Rihanna riktheu nga fillimi i viteve 2000

Tani zyrtarisht ka ardhur koha kur mund të veshim këpucë të hapura. Sandalet janë të paratë në listë, së bashku me pyetjen e përjetshme të verës ‘çfarë ngjyre t’i lyej thonjtë’. Rihanna, sigurisht, kishte diçka tjetër në mendje kur pa gishtat e vegjël që dilnin jashtë dha një ide shumë elegante.

Këngëtarja dhe sipërmarrësja e njohur vendosi e vetme, pa pyetur askënd të risjellë një trend që e kemi parë që nga fillimi i viteve 2000.

Rihanna ngarkoi një video në llogarinë e saj TikTok duke mbajtur një unazë diamanti 1 milion dollarësh në gishtin e këmbës, me mbishkrimin “luks i qetë”. Ok, mund të mos na duhet të paguajmë aq shumë për një unazë gishti, por ka disa për më pak.  Sigurisht, gjithmonë në rast se duam të ndjekim këtë trend të fundit.