Tre kandidatët për kreun e SPAK

Prokurori Altin Dumani është kandidatura e tretë që shpreh interes për drejtues të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

Më herët interes për drejtimin e SPAK kanë shprehur prokurorët Andan Xholi dhe Ervin Kondili.

Afati i fundit për të depozituar kërkesën është data 2 nëntor.

Kandidatët për të drejtuar SPAK do të kenë 45 ditë kohë për aplikim, duke bashkëngjitur edhe dokumentacionin e nevojshëm.

*Tibo News