Transformimi i gjimnazit “Besnik Sykja”, Rama publikon fotot

Gjimnazi Besnik Sykja në Tiranë është gati për të mirëpritur nxënësit në ambientet e reja në shtator.

Shkolla e cila do është në proces rikonstruktimi do të presë 1000 nxënës.

Kryeministri Rama ka publikuar disa foto nga shkolla dhe ka njoftuar se do të jetë gati në shtator.

“Mirëmëngjes, edhe me punën për të rilindur gjimnazin “Besnik Sykja” në kryeqytet, që këtë shtator do të jetë gati për të pritur rreth 1000 nxënës, ju uroj një ditë të mbarë.’– shkruan Rama.