Transformimet drastike të aktorëve për rolet e tyre

Të qenit aktor do të thotë se do të jesh pjesë e roleve më të paparashikueshme dhe si rrjedhojë do të duhet të transformosh vetën në shumë forma.

Shumë aktorë kanë treguar se mund të ndryshojnë peshën, dukjen e madje edhe gjininë.

Aktorë të jashtëzakonshëm si Jared Leto kanë kryer role të ndryshme si Jocker, Paolo Gucci e të tjerë, nga ku kanë pësuar ndryshime drastike.

Më poshtë do t’i gjeni disa prej këtyre transformimeve.

 

  • Angelina Jolie

 

  • Meryl Streep
  • Emma Stone
  • Margot Robbie
  • John Travolta
  • Matthew McConaughey
*Tibo News