Tom Holland ka një lajm të keq për fansat e tij

Në një intervistë për Extra, aktori i njohur Tom Holland ka bërë të ditur se do të marrë një pushim prej një viti nga aktrimi pasi ka patur një përvojë të vështirë gjatë realizimit të serialit të tij në Apple TV+, “The Crowded Room”.

“Kjo ishte një periudhë e vështirë, pa dyshim. Ne ishim duke shfrytëzuar emocione të cilat unë nuk i kisha përjetuar më parë. Të qenit një producent dhe të përballësh çështjet e përditshme që dalin me çdo set filmi, thjesht shtoi një nivel shtesë presioni. Tani, po marr një vit pushim dhe kjo është pasojë e sfidave të mëdha me të cilat u ballafaqua.”

Megjithëse ishte e vështirë, aktori i “Spider-Man: No Way Home” tha se e kishte tërhequr të punonte në “The Crowded Room” dhe të mësohej të jetë producent.

“Unë gjithmonë kam mbajtur këtë besim se puna e vështirë është një punë e mirë dhe më ka kënaqur shumë. Por sërish, besoj se ka momente kur nevojitet një pushim. Jam i entuziazmuar për të parë se si do të shkojë dhe ndjehem se përpjekja jonë e palodhur nuk ka qenë e kotë.”

Në “The Crowded Room”, Holland luan rolin e Danny Sullivan, një burrë që arrestohet pas një sulmi me armë në vitin 1979 në New York. Përveç Holland dhe Seyfried, “The Crowded Room” ka edhe personazhe të tjerë si Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase dhe Lior Raz. Tre episodet e para të “The Crowded Room” do të transmetohen për herë të parë në Apple TV+ të premten, me episode të tjera që do të vijnë në transmetim deri më 28 korrik.