Tjetër rrugë në SHBA merr një emër shqiptar

Tjetër rrugë në SHBA merr një emër shqiptar.

Pas rrugës “Fan Noli”, në lagjen Bronx të New York-ut tani gjendet edhe një rrugë që mban emrin e Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.
Emri i rrugës u përprua ditën e djeshme me një ceremoni të vecantë, ku mori pjesë dhe kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj.

Erion Veliaj tha se shqiptarët janë më të fortë janë bashkë jashtë.

Rruga “Gjergj Kastriot Skënderbeu” ndodhet në kryqëzimin mes “Arthur Avenue” dhe “Crescent Avenue”.

*Tibo News.