Tigri vret nëntë persona në Indi

Policia në Indi ka qëlluar për vdekje një tigër pasi vrau të paktën nëntë persona në Champaran. I quajtur “njeri-ngrënësi i Champaran”, bisha u vra pas një gjuetie nga rreth 200 oficerë policie dhe zyrtarë të qarkut. Tigri mashkull kishte terrorizuar komunitetet rreth Rezervatit të Tigrave Valmiki.