Tibo-Vox: Sa ua shprehim dashurinë njerëzve të zemrës?

Ndjesia e dashurisë, pavarësisht se më e bukura , është ndër më të vështirat për t’u shprehur dhe kjo vlen pothuajse për këdo.

Në serinë e radhës të Tibo-Vox pyetëm për njerëzit më të shtrenjtë, ndërkohë pyetjet i shoqëruam edhe me telefonata.

“Mora në telefon o mush për të të thënë që të dua jashtëzakonisht shumë…”

Lexo: Me gjyshërit apo në çerdhe, si është më mirë për fëmijët?

Lexo: A duhet të votojnë emigrantët?