Tibo-Vox: Cila është puna juaj e ëndrrave dhe sa larg jeni nga ajo ditë?

Pjesë e pashmangshme e jetës janë ëndrrat dhe këtu nuk përjashtohen as ato për pasionet, dëshirat, punët që synojmë.

Pyetja e radhës për Tibo-Vox ishte mbi punën e ëndrrave dhe se sa larg ishin nga realizimi i kësaj dite.

Përgjigjet ishin të ndryshme, nga ku u vunë re të rinj plot pasion që bënin punë të ndryshme tani, vetëm që të arrinin atë që dëshironin.

https://www.youtube.com/watch?v=uCoFr9CwyA4