Tibo-Vox: A tradhtojnë shqiptarët?

Një nga temat më të diskutuara dhe më delikatet sa herë preken është padyshim tradhtia. Pikërisht edhe kjo është tema e radhës në Tibo-Vox.

Në qendër të Tiranës pyetëm qytetarët nëse kishin apo ishin tradhtuar si dhe për arsyet që ndodhin tradhtitë.

Përgjigjet ishin nga më të ndryshmet, ju ftojmë t’i ndiqni në videon e mëposhtme.