Tibo-Vox: A janë të rrezikshme monopatet? Flasin qytetarët

Në vitet e fundit, pajisjet elektronike të lëvizshmërisë kanë parë një rritje të konsiderueshme të përdorimit dhe popullaritetit në të gjithë Evropën, por ato gjithashtu kanë shkaktuar polemika.

Specialistë të qarkullimit rrugor kanë treguar se monopatet elektrikë janë të rrezikshëm dhe janë bërë shpesh burime aksidentesh në rrugë.

Ne kemi pyetur qytetarët e Tiranës së çfarë mendojnë mbi këtë mjet.