TIBO si Babagjyshi, oferta fantastike për fundvit: Merr më shumë, fito edhe më shumë!

TIBO, platforma më e madhe shqiptare IPTV/OTT ka menduar dhurata për të gjithë. Me ofertën më të re për këtë fundvit, ju përfitoni si dhuratë muaj ekstra abonimi dhe shërbime nga më cilësoret në treg.
Kjo vlen për të gjitha abonimet TIBO:
  • Nëse bën 3 muaj abonim përfiton 1 muaj falas, nëse abonohesh me  6 muaj përfiton 2 muaj tjerë falas dhe 1 vit me plot 4 muaj falas!

Oferta është e limituar dhe të gjithë ata që duan të përfitojnë duhet të kryejnë një abonim për TV,  apo për internet Fibra me rrjetin e internetit më të shpejtë TIBO Ultra.TIBO si Babagjyshi, oferta fantastike për fundvit: Merr më shumë, fito edhe më shumë!
Ku? Në një nga dyqanet e TIBO. Abonimin duhet ta kryeni brenda afatit kohor, nga data 25 deri në datën 31 dhjetor.

Çmimet? Me platformën TIBO, abonentët dhe të gjithë ata që abonojnë për herë të parë, përfitojnë përmes ofertave fantastike me çmime të përballueshme për të gjithë.

Familja e madhe e TIBO sjell edhe më shumë:

  • Me platformën më të mirë me TIBO TV
  • Rrjetin e internetit super të shpejtë TIBO FIBRA
  • Serie A dhe kampionate të shumta me OVERSPORT
  • Teknologjinë më avangarde me MAGOWARE
  • Menyja më e shkëlqyer në restorantin Tibo’N