Thylane Blondeau, historia e vajzës më të bukur në botë

Thylane Blondeau, njohur si “Vajza më e Bukur në Botë”, ka shënuar një udhëtim të jashtëzakonshëm në botën e modës që fillimisht e prezantoi atë në skenën ndërkombëtare. Historia e saj fillon në moshën dhjetë vjeç, kur Vogue e fotografon për herë të parë. Ajo është vajza e një futbollisti të njohur, Patrick Blondeau, dhe një aktoreje të shquar, Veronica Loubry. Të parit e saj si modele filloi që në moshën katër vjeçare.

Para se të fillojë shkollën, Thylane Blondeau sfidon pasarelat në një paraqitje të Jean Paul Gaultier. Në moshën gjashtë vjeç, ajo mbuloi faqen e revistës “Vogue Enfants”. Në moshën trembëdhjetë vjeçare, ajo u shfaq në kopertinën e revistës “Jalouse”, ndërsa tre vite më parë ajo fitoi titullin e “Vajzës më të Bukur në Botë” nga revistat dhe mediat ndërkombëtare.

Siç pritej, ky titulli e shoqëron edhe sot në moshën 22 vjeçare dhe ajo tregon se e meriton. Thylane Blondeau ka arritur të ndërtojë një karrierë të suksesshme si modele, duke bashkëpunuar me marka të njohura si Dolce & Gabbana, L’Oréal dhe Versace. Në vitin 2018, ajo prezantoi linjën e saj të veshjeve “Heaven May” dhe fitoi një vlerësim tjetër. Ajo u rendit në Top 100 Fytyrat më të Bukura nga TC Candler.

Megjithatë, talenti i saj unik nuk përqendrohet vetëm në paraqitjen para kamerave. Modelja nga Franca debuton në fushën e aktrimit në vitin 2015 me filmimin “Belle & Sebastian: The Adventure Continues”, duke luan rolin e Gabriele. Ajo do të vazhdojë të luajë edhe në dy filma të tjerë, “Helvellyn Edge” dhe “Djali më i Vetmuar në Botë”.