‘The Guardian’ jehonë trafikantëve shqiptarë

“The Guardian” ka publikuar një shkrim për bandat shqiptare në Britani të Madhe dhe rritjen e kërkesave për azil. Në artikullin me titull “Rritja e azilkërkuesve shqiptarë mund të jetë për shkak të bandave kriminale”, nënvizohet se shqiptarët kontrollojnë tregtinë e drogës në Mbretëri të Bashkuar.

Bandat shqiptare ofrojnë udhëtim me minibus dhe kalim kundrejt shumës për 4000 paund në Kanalin Anglez thuhet në artikull.