Test droge për agjentët e AMP-së

Qeveria miraton rregulloren e funksionimit të Agjensisë së Mbikëqyrjes Policore. Sipas kësaj rregullore, testit të drogës do t’i nënshtrohen dhe agjentët e AMP-së.

Në nenin 132 nënvizohet se ai që refuzon të bëj testin e drogës automatikisht përjashtohet nga puna.

Ky institucion që tashmë drejtohet nga Ardi Veliu, sipas rregulles, stafit i kërkohet të jenë të kujdesshëm edhe në përdorimin e rrjeteve sociale duke treguar integritet përgjegjshmëri.