AlbanianEnglish

Tesla nuk ndal punën në Shangai

Tesla do të vazhdojë prodhimin në fabrikën e saj në Shangai. Ndërkohë që po bashkëpunon me autoritetet për masat parandaluese që po vendos Kina ndaj COVID-19.

Reuters raportoi të mërkurën se prodhuesi amerikan i automjeteve elektrike kishte pezulluar prodhimin në fabrikën e tij në Shangai për dy ditë.

“Ne po bashkëpunojmë në mënyrë aktive me kërkesat e qeverisë për parandalimin e epidemisë, dhe në të njëjtën kohë po bëjmë çmos për të siguruar prodhimin, duke kapërcyer vështirësitë së bashku,” tha kompania në një deklaratë dërguar agjencisë së lajmeve Reuters.

You don't have permission to register