AlbanianEnglish

Temperaturat në Spanjë arrijnë në 43°C

Temperaturat arritën në 40°C në Sevilje dhe Kordobë të shtunën, e konsideruar vala më e nxehtë përpara fillimit të verës në 20 vitet e fundit.

Të dielën, vala e të nxehtit u intensifikua në qytetet spanjolle pasi temperaturat u rritën në 43°C në jug të vendit.

Një rrymë ajrore nga Afrika e Veriut ka rritur temperaturat dhe vala mbytëse e të nxehtit mund të zgjasë në pjesën më të madhe të Spanjës deri më 15 qershor, gjashtë ditë para fillimit zyrtar të verës më 21 qershor.

You don't have permission to register